Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

; ; ;



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ troktiko.blogspot.com



Μια παρατήρηση σχετικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση!





Το σχετικό βίντεο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάποια εθελοντική προσπάθεια από τους κρατούμενους για να εκφράσουν την θλίψη και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ τους για τον θάνατο του Jackson ...




Οφείλατε, μιας και πρεσβεύετε το μέλλον της ενημέρωσης (τα blogs) να ψάχνατε καλύτερα το όλο θέμα...και όχι με την αφέλεια του μέσου πολίτη που ψάχνει στο youtube βίντεο για τον Jackson να το αναβάζετε! Το χρωστάτε στον κόσμο που σας διαβάζει καθημερινά να των ενημερώσετε πως το συγκεκριμένο βιντεο έχει γίνει σε κλίμα τρομοκρατίας και απειλών από των διευθυντή του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος (ο όποιος ανεβάζει και τα βίντεο), σε μια προσπάθεια εκγύμνασης των κρατουμένων για εκείνον, άλλα στην πραγματικότητα εξευτελισμού και και ψυχολογικής πίεσης! Να σας αναφέρω το γεγονός πως όποιος αρνηθεί να λάβει μέρος στα συγκεκριμένα "καραγκιοζιλίκια" τον περιμένει ξυλοφόρτωμα και και απομόνωση! Πιστεύω να καταλαβαίνετε πόσο γελοίο και εξοργιστικό στα ματια μου φαντάζει το "...όλοι μαζί και κάνουν διάφορα χορευτικά. Με τη βοήθεια ενός φύλακα...." όταν στην συγκεκριμένη φυλακή οι ανθρωπινές αξίες είναι υποβαθμισμένες σε τέτοιο σημείο όπου ανήλικοι κρατούμενοι βρίσκονται σε ίδια κελιά με άτομα που έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία !





Δεν μπορείτε να μας "βομβαρδίζεται" με αναρτήσεις για τις γκάφες εντύπων και τηλεοπτικών μέσων, την ίδια ώρα που στην αγώνα σας απάνω για συνεχείς αναρτήσεις, μου ανεβάζεται κάθε διαδικτυακό σκουπίδι!




Εκφυλίζεστε κύριοι και κυρίες εκεί στο troktiko.blogspot.com και αρχίζετε τις καλές συνήθειες άλλων μέσων!



Η απάντηση απο troktiko.blogspot.com:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6917318.stm
http://photos-p.friendster.com/photos/59/99/53709995/1_384257400l.jpg

Η απαντηση μας:

Ακαταμάχητα, ανυπέρβλητα, μοναδικα επιχειρήματα!
Ενώ μας πεταξαν στα μούτρα τα στοιχεία για το ορθών της σχετικής αναρτησης τους, περάσαν και μηνύματα'
" Λακωνίζειν εστίν φιλοσοφείν"
"Στείρα αντιγραφή, σε χρησιμοποιούν πολλοί"
" οχι αλλο τρωκτικο, ναι στον παπαγάλο"
"παπαγάλος όχι μονο στον καφέ, τώρα και στην (γκμ γκμ) ενημερωση"
" Ctrl+C / Ctrl+V , είναι τρόπος ζωής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: