Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Χέστρα Επαναστατών




Επιτέλους πρέπει κάποτε να ειπωθούν οι αλήθειες. Ως εδώ!
Αλήθεια πρώτη. Η τρομοκρατία μόνο επικοινωνιακά ...«εξαρθρώθηκε». Το ότι βρέθηκαν διάφοροι μελισσοκόμοι, αγιογράφοι, ταξιτζήδες και τα ...υπόλοιπα της «λούμπεν πνευματικής τάξης» στην φυλακή, εξυπηρέτησε πολιτικές (και όχι μόνο) σκοπιμότητες . Το πραγματικό «βάθος» της τρομοκρατίας παρέμεινε ανέγγιχτο.

Αλήθεια δεύτερη. Ο χρόνος, η μεθοδολογία και ο στόχος της χθεσινής άνανδρης τρομοκρατικής εκδήλωσης έχει πολιτικές παραμέτρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης - δηλαδή η ελληνική κοινωνία σχεδόν στο σύνολό της - καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άσκηση κάθε μορφής βίας, υπάρχουν και οι αριβιστικές πολιτικές θέσεις και απόψεις. Όλα έχουν την σημειολογία τους.

Ακούστηκαν κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για ...φιλότιμο. Θα ήθελα μόνο να υπενθυμίσω στον κ. Καστανίδη (αρμόδιο εκπρόσωπο του ΠαΣοΚ) ότι ο αντιτρομοκρατικός νόμος ψηφίστηκε επί Σημίτη με την ψήφο της ΝΔ και ...απόντος του «όλου» ΠαΣοΚ.

Γιατί;
Ποιοι βουλευτές του ΠαΣοΚ δεν ήθελαν τα μέτρα κατά της τρομοκρατίας και... απείχαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου;
Μήπως είναι τα ίδια αυτά στελέχη του ΠαΣοΚ που μιλούν τώρα για ...φιλότιμο, προκαλώντας με την στάση τους ιδιαίτερο εκνευρισμό και αγανάκτηση στις οικογένειες θυμάτων της τρομοκρατίας;

Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής. Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;

Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;

Αλήθεια τρίτη. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι πλήρως κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη. Από τα ίδια εξωελλαδικά κέντρα που την δημιούργησαν μετά την μεταπολίτευση. Με την πάροδο των ετών αλλάζουν τα πρόσωπα, όχι τα κέντρα αποφάσεων και καθοδήγησης.

Όλα τα τρομοκρατικά κτυπήματα ,μέσα από την ωμή σκληρότητα, έχουν τις πεντακάθαρες σκοπιμότητες και τα πεντακάθαρα μηνύματα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δολοφόνησαν τον άτυχο υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που εκτελούσε υπηρεσία ιδιότυπης φύλαξης μάρτυρος σε δίκη.
Κάποιες δίκες είναι σε εξέλιξη και το σημαντικότερο, κάποιες ...έρχονται. Κάποιοι συνεργάζονται με τις αρχές προκειμένου να τύχουν ευεργετικής μεταχείρισης και να μπουν στο πραγματικό πρόγραμμα μαρτύρων.Αυτούς ήθελαν να εκφοβίσουν. Σε αυτούς ήθελαν να στείλουν το μήνυμα.

Αλήθεια τέταρτη. Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός ευδοκιμούν στον πολιτικό μας χώρο. Κάποιοι το Δεκέμβριο έσπειραν θύελλες και καλλιέργησαν το μίσος κατά των αστυνομικών. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα υποκριτικά...εκφράζουν την θλίψη τους. Κουκουλοφόροι της πολιτικής.

Κάποιοι άλλοι αριβίστες και επικίνδυνοι για τον τόπο μας καπηλεύονται (και όχι μόνο σύμφωνα με την... δεύτερη αλήθεια) αθώα θύματα της τρομοκρατίας.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις ...«αξιοποιούν»;

Επιτέλους ! Ως Εδώ ! Οι «τρομοκράτες» θα επιβάλουν τους όρους τους στην οικονομία και την πολιτική αυτού του τόπου;

απο: politis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: