Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Αστυνομία γ****** το ανάρχι ουτε η βροχή δε το ξεπλένη!




Οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Β. Μποτζατζη οι Δ.Συριανού, Η.Νικολάου και Κ.Χάλαζας, εμφανίστηκαν στις 10 το πρωί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται περί συμμετοχής σε τρομοκρατικές ενέργειες κλπ όπου και πήραν αναβολή για αύριο .Να σημειωθεί ότι οι τρεις φυγοδικούσαν εδώ και περίπου ένα χρόνο!

Σε προηγούμενο άρθρο έχω παραθέση την ανοιχτη επιστολή τους!... Τωρα βέββαια μετα απο τοσο καιρο και αφου έχουν δέσει τον γαιδαρό τους, οτι με αυτο το νομικο πλαισιο δε θα πάθουν και τιποτα το αξιόλογο - αντε στην χειροτερη να τους επιβληθεί ποινη με αναστολη, στην καλυτερη να ποιουν καφεδιά στο δικαστηριο και μετα ο μπαμπάς ή η μαμά να ακουμπησουν τα χοντρα του$ για τα δικαστικα έξοδα και ΑLLER

Γραφικοί όπως πάντα, τα " Άαα ξέχασα γιατι φωνάζω και διαμαρτύρομαι- Αναρχικοι" μαζευτικά έξω απο το Α.Τ Λευκου Πυργου και φωναζαν συνθήματα του τύπου "Ήρωες είναι οι έξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι οι βολεμένοι"...και άλλα καποια εκ των οποιων στα γαλλικά! Τετοια γηπεδικη ατμόσφαιρα ουτε στην Τούμπα στη Θ4... Αφού σε μια στιγμή λέω θα αρχίσουν τα χαρτάκια, τις ταινίες και τα καπνογόνα! Ευτυχώς ο διαιτητής δεν κράτησε καθυστερίσεις και στην πρώτη ψιχάλα την κάναν Λούης...(είναι και αυτό το πρόβλημα που έχουν και με την καθαριότητα!)

Άντε καλή Λευτερία ... τα λέμε σε καμιά βόλτα με τα μηχανάκια!

2 σχόλια:

Do you dare to wish? είπε...

Hello! :-)

oxi, dn einai stixoi tragoudiou! Einai apla i diki m apantisi stin erwtisi: "who are you?"

Otidipote deis sto blog mou dn einai kanenos, para mono skepseis mou EKTOS ki an apo katw grafw kati sxetiko opws se merika posts!

Why antithetos???Burning Flames Embrace...!

Do you dare to wish? είπε...

Nai, nai, t kserw gia t Germano!! Malakies t Iwannidou klassika!!!!! :PppP: hep hep hep:P