Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ίδιο Μπ**ρδελάκι - Καινουργιο Μανταμάκι!


Συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς και κατί ... αρχάρια! Το μόνο ριζοσπαστικό που έχει αυτό το κόμμα είναι το Jel-boy αρχηγό Αλέξη Τσίπρα! Όσο για το υπόλοιπο που φέρει με καμάρι και στόμφα στον τίτλο του (..των κινημάτων και της οικολογίας...) τρίχες κατσαρές!

Γιατί τόσο μένος για τα πλέον προοδόπληκτα κομματόσκυλα της χώρας;

Επείδη γύρω μου βλέπω έναν κατακλησμο απο αφίσες του εν λόγο κόμματος...(τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες ξεπέρασαν κάθε ανταγωνισμό)...και ας μην έφτανε αυτό σήμερα το πρωί στην Πλ. Αριστοτέλους βγήκαν οι μακάκες παγανία με μια μεγαφωνική και διάβαζαν δακρύβρεχτα ποιήματα του αρχηγού τους για κάποιους πρόσφατα απολυόμενους, πλασάροντας μαέστρικα και επιτηδευμένα την επικείμενη πορεία-διαδηλωση - ψηφοθηρία τους!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, τι σκατα την βάζετε την "οικολογία "στην μαρκίζα;

Αφού στα π@π@ρ!@ σας αν οι αφίσες - που κωπηκαν καποια δεντρα για να γίνουν- θα γίνουν σκουπιδια που θα παραμενουν στο ηδη βρωμικο κέντρο της πόλης, στα π@π@ρ!@ σας και η ηχορύπανση που προκαλούσε ο μάλακας με την ντουντούκα!

Όπως εύστοχα παρατήρησε ένας φίλος για την "αλλαγη εποχής στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ" με τον Τσιπρα να άλλαζει τον Αλ(α)βανό!

Ίδιο Μπ**ρδελάκι - Καινουργιο Μανταμάκι!

8 σχόλια:

Skouliki είπε...

εσυ περιμενεις να εχουν συνειδηση οι πολιτικοι ή η πολιτικη ..

καλησπερες

Ράθυμος είπε...

Για να είμαι δικαιος με τους Συνασπιτες, ναι απο αυτους συγκεκριμενα περιμενα περισοτερη ευαισθησια, τουλαχιστον σε αυτο το θέμα!

Laplace είπε...

προσυπογράφω,....καλο βραδυ φιλε..

panikos kai fovera είπε...

Ο Τσίπρας είναι ο νέος Σάκης Ρουβάς...τι να λέμε...

jacki είπε...

Χαχαχα γελάω με το σχόλιο του πανικού. Να σου πω ότι όποιος έχει το κουτί με το μέλι βάζει το δάχτυλο μέσα. Κανένας δεν έχει συνείδηση. (δικιά μου άποψη έτσι)
Καλημέρα και καλώς σε βρήκα.

Ράθυμος είπε...

panikos...Δηλαδή θα τον δούμε και σε reality;
jacki φυσικά, αλλα δεν μπορει να κάνεις σημαία σου το οτι το μέλι είναι άθικτο!

Skouliki είπε...

ναι αλλα ξεχνας οτι ο Συνασπισμος αν ποτε θελει να βγει θα πρεπει να μπει στο παιχνιδι της ηλιθιοτητας αλλιως δεν θα μπορεσει να φτασει τοσο ψηλα

καλησπερα

Ράθυμος είπε...

Δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Για να κυβερνήσει καποιος αλλος, κατι διαφορετικο, μια εναλλαχτικη επιλογη - περαν δικομματισμου- θα πρεπει να γινει σαν τα δυο μεγαλα κομματα κατα την προσπαθεια...!ΚΑι ποιος μου λέει οτι δεν θα γινεί στο τέλος τα ίδια σκατά με αυτούς!