Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Το αναρχικό καλάθι της νοικοκυρά!








* * *




Νέα επιδρομή σε σούπερ μάρκετ από τους "ρομπέν των φτωχών" Νέα επιδρομή σε σούπερ μάρκετ από τους αποκαλούμενους "ρομπέν των φτωχών", έγινε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.Οι δράστες εισέβαλαν με καλυμένα τα πρόσωπα στο σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος", στη διασταύρωση των οδών Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου, φόρτωσαν καρότσια με τρόφιμα και άλλα είδη, με σκοπό πιθανότατα να τα μοιράσουν σε δύο λαϊκές αγορές, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση.Ωστόσο, για κάποιους λόγους, οι νεαροί εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, άφησαν τα τρόφιμα σε δρόμους κάτω απο την 3η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την αστυνομία κατέφυγαν στο κτίριο της ΑΣΟΕ στην οδό Πατησίων...






* * *

- (;)... Μα καλά γιατί πλέον δε μας παίζουν τα κανάλια; Τι θέλουν να τους σπάσουμε πάλι τις κάμερες σε καμιά πορεία για το Πολυτεχνείο; Γιατί πλέον δεν κάνουν αναπαραστάσεις στα ρεπορτάζ; Γιατί δεν αφήνουν ελεύθερο τον Χρηστό Βογιατζη-Μπογιατζη;

- Και στο είπα ρε Κώστα, τα Ζara ή τα Bershka έπρεπε να χτυπήσουμε! Οι "ρομπέν των φτωχών" τώρα φροντίζουν και για την ένδυση μετά την τροφή! Ο κόσμος καινούργια ρούχα έχει ανάγκη!


* * *



Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις με τι σκεπτικό γίνονται αυτές οι ενέργειες; Αφού ούτε βοηθούν στην λύση του προβλήματος (της ακρίβειας), ούτε περνούν και κάποιο μήνυμα, καθώς την τελευταία φορά που εμφανίστηκε η ομάδα της βλακείας...ο κόσμος στις λαϊκές τους "μαύρησε"...Παρακαλούσαν τους παππούδες και της γιαγιάδες να πάρουν κάτι από την πραμάτεια τους! Τίποτα! Με το ζόρι βάζαν στα καρότσια του κόσμου και τρέξανε και γα άλλες λαϊκές!

Έλεος ρε παλικάρια εκεί έξω! Τι βαρεθήκατε να τρώτε τα πόδια σας στις πορείες και παριστάνεται τις χαρωπές νοικοκυρές! Οι δικές σας οι άναρχες αρχές δεν είναι ενάντια στην ιδιοκτησία και τον καταναλωτισμό! Με αυτές τις ενέργειες σας τι πετυχαίνεται από αυτές! Επανάσταση ενάντιας την ασφυκτική εκμετάλλευση του μικροαστού από τους κεφαλαιοκράτες! Γιατί ρε Π******* γιέ, αμα κλέψεις δυο κονσέρβες με φασόλια και ένα παριζάκι θα αλλάξει κάτι! Λες αναρχικός ενώ άμα σε συλλάβουν χωρίς λόγο, επικαλείσθε νόμους (που δεν αναγνωρίζεις)και δικαιώματα που πηγάζουν απο αυτους! Κατάλαβες πόσο υποκριτική στάση σας! Εσείς κάνετε επανάσταση με καλυμμένο το κώλο σας πίσω από τις θέσεις των γονέων και φίλων σας! Η κουκούλα που κρύβει το πρόσωπο σας, κρύβει και την ανύπαρξεία σας! Η κουκούλα που κρύβει το πρόσωπο σας, κρύβει και την ανυπαρξεία σας!



Διαβάστε και αυτό περι ληστειών:
Ζήτησε συγγνώμη για τη ληστεία και τους...αποζημίωσε Ενας κλέφτης στη Γερμανία, ο οποίος υπέφερε από τις τύψεις μετά από τη ληστεία που διέπραξε σε περίπτερο, επέστρεψε μετά από μέρες για να αφήσει απολογητικό σημείωμα και να αποζημιώσει τα θύματά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε περίπτερο της πόλης Κάμεν, στη δυτική Γερμανία.Ο κλέφτης πήρε τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 4.300 ευρώ . Φθάνοντας στη δουλειά τους χθες Πέμπτη, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε αφήσει ένα φάκελο με 400 ευρώ και ένα σημείωμα που έλεγε: "Συγγνώμη. Ως επανόρθωση για το βράδυ του Σαββάτου".


Η γιαγιά μου αυτούς που απο το σπίτι τους δεν τους δώσανε αρχές, τους έλεγε ανάγωγους- όχι αναρχικούς! :D


1 σχόλιο:

Jack Reylan είπε...

Greece needs a neutralizing junta like during Crimea to prevent soviet access to the straits. Then they can scurry about in denial blaming Armenians, Jews or Albanians as these perfidious Trojan Horse people are wont to do.